TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.








torstai 21. heinäkuuta 2011

Petran sulho

Ensi vuonna talvisesongin jälkeen ois tarkotus pennuttaa Peeta. Sulho ei ole vielä ihan varma, mutta Vuokatti Huskylla asustelee nuori herra Kettukolo Nallo ja sitä käytiin kattelemassa viime viikonloppuna. Jos muita parempia ehokkaita ei ilmaannu, niin varmaanki Nallo ja Peeta tapaavat. Olin suunnitellu Breda Blickens Atlea Ruottista, mutta ne oliki liian läheistä sukua keskenään, joten sen yhdistelmän sain unohtaa, harmi.
-Milla-

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti pentusuunnitelmat onnistuvat! Täällä ainakin odotetaan uutisia (ja erityisesti kuvia) sitten kun niiden aika koittaa :)

    VastaaPoista
  2. Tuo isäehokas vielä mietityttää. Nallo on vielä niin nuori, mutta hyvä. Haluaisin hiukan paksu karvaisemman ja rotevamman koiran. Mutta Suomen siperialaiset on niin siroja paitsi showkoirat. Enkä mie semmosta nyt halua. Katotaan kuinka käy. Aikaahan on vielä yli vuosi. Tämän kesän juoksu ei ole vielä edes tullut.

    VastaaPoista