TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
lauantai 3. heinäkuuta 2010

Tahtojen taistelu

Meillä asustavat häkissä Saltti ja Petra, satunnaisesti Samaani ja Tuisku ei koskaan. Se olisi maailmanloppu laittaa meän poispilattu Tuisku häkkiin. Jos lähemä reissuun, niin muut häkkiin ja Tuiskulle etsitään hoitopaikka. Tuisku on niin helppo koira, että monet haluavat ottaa sen hoitoon. En edes muista, milloin Tuisku olisi ollut esim. narussa tai muuten vain kiinni. Talvella Tuisku päivystää Janin kelkan vieressä, ettei vain vahingossa jäisi matkasta. Jos Janilla on kelkkavaatteet päällä, Tuisku istuu jo kelkan päällä.

No siis asiaan. Mikä tahtojen taistelu? Janihan oli 4 päivää reissuussa ja mie päätin, että Petra ja Saltti saavat olla sisällä yöt ja muutenki paljon sisällä. Äkkiä molemmat oppi, ettei häkkiin kannata ainakaan vapaaehtoisesti juosta. Herkuillaakaan en saa niitä juoksemaan irti häkkiin. Mutta jatketaan taistelua, mie en anna periksi. Kyllä ne vielä hoksaavat, että häkkiin mennessä saa herkkuja. Saltti tulee reippaasti häkkiin, jos Samaaniki tulee. Mutta Petra kuikistelee portailla ja juoskee mieluummin naapuriin kuin häkkiin.

Tänään käyn moikkaamassa Nanuqia Harrinivassa. Häkkiä emmä ole vielä tehneet, ku auto särky. Järkyttävän iso lasku napsahti ja nyt pittää jo miettiä mihin rahat riittävät. Nanuq saa siis vielä nauttia koiratarhaelämästä.
-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti