TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
maanantai 26. heinäkuuta 2010

Kemin näyttely

Petra ja kielo kehässä. Kielo sai sertin ja oli VSP. Onnitelut heille!

Kävin Saltin kanssa Kemissä näyttelyssä. Tuomarina oli Maija Mäkinen. Salttia ei kiinnostanu ottaa minkäänlaista kontaktia minuun, joten esiintyminen oli sen mukaista, kuono maassa. Tuomari ei sitten tykänny ensinkään Saltista ja antoi hylätyn matalaraajaisuuden vuoksi. Hylky on aiheuttanu jo polemiikkia foorumilla ja viestejäki olen saanu, kannustavia sellaisia. Ei kuulemme kannata lannistua. Ei Saltti hylsyn arvonen ole. Maija Mäkinen ei tunnistaisi Saltti kadulla Lapinkoiraksi. Saltti on koira joka vihastuttaa tai ihastuttaa. Tuomarit tykkää joko ihan kauheasti tai eivät ollenkaan. Löydä nyt sitten ne tuomarit jotka tykkää...

2 kommenttia:

  1. No ei kyllä ole Saltti hylyn arvonen! Mie kohta hermostuin, kun tänhään kuulin, että noin oli tuomari sanonu! Kyllähän tuo ainaki minusta ihan lapinkoiralta näyttää. Olipa ikävä tuomari! Hyi kun ilkeä! Vaikkei tuomari tykkäiskään, niin voishan se vaikka T:n antaa, hylkyhän annetaan, jos on joku rotumääritelmässä lueteltu hylkäävä virhe, ei sen vuoksi, ettei tuomari tykkää!! Näin mie olen ainaki ennen luullu!

    VastaaPoista
  2. Olen tässä seuraillu miten mäkinen arvostelee. Saman koiran arvostelut kuukauden aikana vaihtelevat eristä t:hen. Siperianhusky Mosku sai huhtikuun lopussa Maijalta Erin ja oli muistaakseni vsp ja toukokuun lopussa sai samalta tuomarilta t:n eli aikalailla heittelee Maijan arvostelut.

    VastaaPoista