TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
maanantai 12. heinäkuuta 2010

Petralle tuliaisia

Ostin Petralle Jällivaarasta Dragråttanin pinkimustan kaulapannan ja pinkin jäljestysnarun. Ei Petra jäljestyshommiin ala vaan se on turvanaruna perässä, kun se juoksentelee pihalla. Kohta naapurin lampaat tulevat kesälomalta kotia ja varmasti Petran kiinnostus niitä kohtaan on jo kasvanu. Vaikka Petra on tuommonen ikiliikkuj, niin luonnonlahjakkuus se on monessa suhteessa. Tänään pesin sen eka kertaa ja neiti seisoi suihkussa kuin vanhatekijä. Kyllä mie kohta olen sitä mieltä, että jos näin helposti kaikki uudet asiat menevät, siitä tulee helposti johtajakoira. Toivossa on hyvä elää. Koko poppoo saa yöpyä sisällä kolme yötä, kun Jani lähti taas Tenolle.
-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti