TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.








lauantai 17. heinäkuuta 2010

Eläinlääkärissä ja tokoa

Eilen illalla jo päätin, että tänä aamuna käyn Petran kanssa eläinlääkäärissä. Vatsa alkoi ihmeellisesti pömpöttämään ja sitä kummallista vuotoa oli. Kuumettaki oli 39.1. Kolariin sain aamuksi ajan ja sinne vauhdilla, jotta ehin ajoissa takasi koirakouluun tokoilemaan. Hannamari ultrasi, muttei ainakaan märkäkohtua tai pentuja näkyny. ONNEKSI! Virtsatietulehdusta ei voitu todeta eikä pois sulkea koska näytettä ei saatu. Eli oireet: kuume, juominen, vuoto ( ei verinen) ja mahan pömpötys ja aristus. Diagnoosia en saanu, mutta antibioottikuurin tietenki. Tulehdus on jossain, muttei tiedetä missä. Sairaalta Peeta ei vaikuta, jaksaa toheltaa niinku ennenki.

Heti Kolarin reissun jälkeen käväsin Ingan kaverin synttäreillä ja sieltä suoraan Muonioon tokokouluun. Saltin kanssa yritämmä harjoitella tokon alkeita tai ainakin jotakin tottelevaisuutta. Huomenna lähen suoraan koirakoulusta Ouluun. Nyt jää Janin harteille Peetan kunnon seurailu.
-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti