TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
lauantai 10. heinäkuuta 2010

Hei se vetää!!!

Lähin koirien kanssa methään kävelylle. Lenkki meni kävelyn sijasta juoksuksi ku oli niin paljon sääskiä. Laitoin eka kerran Peetalle valjaat päälle ja ei ku menoksi. Neiti meni ko vanha tekijä. Mulla oli Samaani ja Peeta vyössä eli niinku canicrossissa jos hienola nimelä sanothaan. Petra lähti vetämään hienosti saman tien. Ei tarvinnu tyttö opastusta. Jospa siitä tulee johtajakoira yhtä helposti... heh heh no tuskin sentään. Harjoitustahan vetohommat vielä on ja suurimman ajan Peeta juoksenteli irti.

Saltti on nyt puunattu, föönattu ja harjattu. Aika kaljultahan tuo näyttää ilman alusvillaa, mutta nyt mennään näyttelyyn ihan kokemuksen vuoksi. Ettei mene rahat hukkaan. Salttihan aloitti karvanvaihdon ilmittautumisen jälkeen. Ruottin Suomenlapinkoirien erikoisnäyttelyssä pari viikkoa sitte useat koirat olivat kuulemma aika karvattomia, joten toivoa on. Minua varmasti jännittää niin paljon, että saltti reagoi siihen ja pelleilee. On ne ruottalaiset virkeitä ihmisiä. Kehät alkaa 7.30 heän aikaa. Suomessahan alkavat harvoin edes yheksältä. Hirveän hankala ajoittaa lähtemistä sinne, ku lapinkoirat ovat viimisinä kehässään ja en tiijä yhtään kuinka nopeaa toimintaa naapurimaassa on. No ajoissa mennään. Huomenna sitte jällivaaran kuulumiset ja mokaamiset.
-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti