TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.








maanantai 5. heinäkuuta 2010

Pippuria enemmän pippuria

Petra on hyvin nopea liikkeissään ja nappaa pöydältä ruokaa tai muuta kiinnostavaa salaman nopeasti. Varmaan kaikkien koulutussääntöjen vastaisesti laitoin tyhjän jugurttilautasen ja ruisleivän päälle ja muutamaan muuhun syöttiin jauhettua valkopippuria. Alko niin ärsyttään, ku kaikki katosi pöydältä. Mie tiijän, että mitään huokuttelevaa pennun haisteltavaksi ei saa jättää, mutta ku petra on niin nopea. Mie en kerkeä suuta aukasta kun jotaki on jo suussa. Katomme miten tilanne edistyy, nyt näyttää hyvältä.

Kävin Samaanin, Saltin ja Petran kanssa vähä opettelemassa ihmistentavoille eli jotku sitä tokoiluksikin sanovat. Niina jaksaa joka sunnuntai meitä opettaa, vaikka kovin monta koirakkoa ei siellä ole. Meille se on hirveän tärkeää. Täällä syrjäperällä ei näy muita koiria ja narussa kävelemiseenkään ei ole tarvetta, joten vierailut keskustaan antavat vaihtelua koirillekkin.

Illalla pesen Saltin sunnuntain näyttelyä varten. Vähän jännittää lähteä ihan ulkomaille näyttelyyn. Siellä ei onneksi ole paineita, kun kukaan ei tunne. Tulkki lähtee kuitenki mukaan ja neuvomaan, miten pitää toimia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti