TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.








keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Vesileikkejä ja agilityä

Tuiskutievassakin ilmat lämpeni. Lapset ovat viihtyneet vedessä ja koirat myös. Ostin Samaanille ja Petralle hienon heittolelun, joka kelluu vedessä. Hieno se minusta on, muttei koirista. Mieluummin ne hakevat siideripulloa kuin uutta vesilelua. Sama homma on sisällä. Ostetut lelut ei paljoa kiinnosta, mutta esim. vanhat mehukattikanisterit ovat huippuja. Niillä Petra leikkisi kokoajan.

Pihalla Inga ja Venlaserkku "kouluttivat" urakalla koiria, monta tuntia. Ensin oli agilitya. Tytöt tekivät tietenkin hienon radan pellolle ja sitten alkoi koiranäyttely. Vanhalle Samaanille se oli vaihtelua vaikka välillä oli "pelasta minut täältä" ilme. Saltti ja Tuisku olivat ihan innoissaan, kun saivat herkkuja.

Petralla ilmeisesti alkoi juoksu. Eilen hoksasin, että lattialle tippui ruskea nestettä aivan kuin kohtutulehduksessa. Soitin eläinlääkärille, mutta hän käski seuraamaan tilannetta, koska Petra on muuten ihan virkeä. Harvoin noin pienellä kohtutulehdusta on. Pissatulehdusoireitakaan ei mielestäni ole. Veri voi olla kuulemma maksoittunu, mitä lie sitten tarkoittaakaan. Toivottavasti ei ole vakavaa.

Saltti on edelleen pesemättä....

-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti