TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
perjantai 9. heinäkuuta 2010

koiran kasvatuksen suuria ajatuksia

Siperianhuksy lehdessä 2/2010 oli Juha Kareksen juttu -parhaat mahdolliset neuvoni vasta-alkajille. Jutussa oli kymmenen teesiä ja kohta 7 kolahti. Se menee näin; Älä kirjoittele chatissa tai höpötä puhelimessa - työskentele koirasi kanssa." Hoidetuasi työsi tai opiskelusi mahdollisimman hyvin, hoida perhesuhteita ja huolehdi omasta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi. Voimalla itse hyvin, sinulla on antaa jotain koirallesi ja harrastukselle. Edellisistä jäljelle jäävällä ajalla hoida, harjoittele ja leiki koiriesi kanssa. Huolehdi kodin ja koirien siisteydestä. Muista ulkoiluttaa koiria paljon. Kehitä itseäsi kokonaisvaltaisesti ja opi lisää harrastuksesta. Muista käydä tervehtimässä isovanhempiasi. Jos kaikki edellinen on hoidettu kunnialla ja aikaa jää, muista lukea sekä tehdä jotain muuta hyödyllistä kotona. Jos kaiken tämän tehtyäsi jää aikaa kirjoitella chatissa tai istua puhelimessa juoruten - kerro muillekkin mikä on tehokkuutesi ja tarmokkuutesi salaisuus."

Jaaha olikohan tämä blogin kirjoitus sittenkin harakiri? Pitäskö tämäki aika kuluttaa heittämällä palloa tai muuten aktivoimalla koiria. Asiaa kuitenkin koko yllä mainittu teksti. No mie aatelen niin että, ku kirjottelen kuulumiset tänne niin ei tartte kaikkien kanssa erikseen istua puhelimessa. Ehkä yritän vain selitellä huonoa omaatuntuntoa.

Olen ihan ymmällä Petran kanssa. Se ei kyllä minusta juoksussa ole. Ja tiputuskin on loppunu. Mitäköhän sekin oli. Olen kuitenki pitäny Saltin ja Peetan erillään. Peeta nukkuu sisällä yöt ja aamusella menee häkkiin, kun ite jatkan unia. En jaksais nousta vielä kukonlaulun aikaan niinku Peeta tekee. Saltti tulee aamusella vaihtovuoroon sisälle. Samaani raukka joutuu seuraksi junioreille häkkiin. Peeta=Petra. Lempinimi tulee Iidarin suusta, R kun ei niin helposti tule pienen lapsen suusta.

-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti