TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Kuka on oikeasti paras ystäväsi?

Meille tulee viikonlopun Lapin Kansat lievästi sanottuna myöhässä. Jos viikonloppuna et hae parin kilsan päästä laatikosta lehtiä, ne tulevat seuraavan viikon tiistaina, siis yleensä. No tällä viikolla lehdet tulivat keskiviikkona. Hiukan vanhat jutut jo lauantain lehessä. Mutta yksi hyvä juttu sieltä löytyi, nimittäin juttu Päivi Reijosesta. Hän työskentelee Brysselissä koirankouluttajana. Hän kertoo olleensa koirahullu niin kauan kuin muistaa, kuten useat meistä. Juttu on muutenkin hyvä, tulee mieleen nuoruuden vierailut Brysselissä Sannan luona. Lehdessä Reijonen koirahulluna vertaa tietenkin ihmistä ja koiraa. Kuka on oikeasti paras ystäväsi, hän kysyy? Voit testata sen lukitsemalla koirasi ja puolisosi tunniksi kylpyhuoneeseen. Arvaa kumpi heistä ilahtuu, kun avaat taas oven? Niin kumpikohan...?Sanotaan että koiralla on kaikki ihmisen hyveet ilman hänen vikojaan, mikä on totta.

Tuiskulla on ollut kamala päivä. Koko päivän on ukkonen jyrissyt ja sekös Tuiskua pelottaa. Ulos en ole herraa uskaltanu yksin päästää, ettei se katoa. Viime kesänä Tuisku säikähti jyrinää ja juoksi parin kilsan päähän saksalaistutun mökin portaille. Gerhard onneksi soitti heti, että Tuisku on tallessa.

Petra koettelee hermoja. Pöydiltä katoaa ruuat salaman nopeasti, enkä mie kerkeä oikeaan aikaan torumaan. Ei sitä väärään aikaan auta torua, tulee vielä traumoja. No semmosta se on tango pakkasella, ruukasi vanha koulukaverini sanoa.

Niina pitää koirakoulukurssia ens viikonloppuna ja mietin vielä, lähenkö Peetan vai Saltin kanssa. Ehkä kuitenkin Saltin kanssa. Onneksi joku jaksaa meitä onnettomia opettaa.
-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti