TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
perjantai 1. lokakuuta 2010

Yksi lensi yli käen pesän

Tänään lensi nuorukaiseni pesästä ja muutti viimein koiratarhalle. Ensimmäinen mönkijätreenikin on takana ja hienostihan se meni. Koiratarhan ruoka ei oikein maistunut. Petra katto minua kysyvästi, mitä tuolle ruualle pitäs tehä, onko se syötävää? Seurasi sitten muita ja suostui maistamaan, mutta kuppiinhan se ruoka jäi. Ehkä huomenna paremmalla menestyksellä. Petran ilme vain oli niin hauska kun se maistoi ruokaa. Mie sanoin, että valitettavasti se on nyt sinun päivän menyy. Muuta ruokaa ei tule. Aikamoinen päivä Petralla kaikkinensa. On aika iso asia totutella asumaan tarhalla, jossa on yli neljäsataa työkaveria + met kaksjalkaset. Ja sitten suoraan mönkijän eteen laukkomaan, mutta Petra oli kuin vanhatekijä. Ekat 20m katteli taaksi ja sitten hokasi, että nythän pitää vetää ja sitten mentiin eikä meinattu. Kuviakin otin ja laitan niitä blogiin kunhan ehin. Ensimmäinen yö ilman Petraa... Aika outo olo.

Joka tapauksessa
kaikesta huolimatta
tänään alkaa viikonloppu.
Ihanaa syksyntuoksuista viikonloppua kaikille!
-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti