TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
tiistai 12. lokakuuta 2010

Petran ja Nanuqin treenikuvia

Tässä Peeta ja Nanuq oottavat steikkarissa lähtötunnelmissa. Parivaljakko juoksi tänään eka kertaa yhessä ja ihan hyvin vierekkäinjuoksu onnistui. Vähän jännitin, mitä Nanuq meinaa Peetasta, mutta herra ei ärhennelly ollenkaan.

Pieni tauko ja matka jatkuu taas...

Tässä koko työporukka.

Ja reissu tehty. Tällä hetkellä koirat juoksevat 6km. Ehkä parin viikon päästä kutsuu 9km...

Lumi pysyi maassa koko päivän, joten ehkä tämä on pysyvä lumi, tuskin sentään. Petra oli eka yön samassa häkissä koirakavereittensa kanssa ja ihan ongelmitta.Tänään yksi nuori uros vähän ärhenteli Peetalle, mutta ei se vakavaa ollut. Seuraan tilannetta ja jos kaikki menee hyvin, Peeta saa jäähä asumaan neljän muun koiran kanssa. Petralle tekee kyllä hyvää asua muiden koirien kanssa. Ruokinta ja kaikki muu oheistoiminta on hyvä oppia nuorena.
-Milla-
"Yksi tärkeimmistä matkoista
minkä ihminen voi tehdä.
On mennä toista puolitiehen vastaan."

2 kommenttia:

  1. Ihania alkutalvenkuvia.. ja kivat sivut!! Ko joutaa lueskella niin pysyy kartalla mitä mielenkiintosia juttuja teän päiviin mahtuu.. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos. Mukava kun joku jaksaa minun hömpötyksiä lukea. -Milla-

    VastaaPoista