TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
torstai 21. lokakuuta 2010

Räntäsateessa!

Mie olen tänään ollu koko päivän räntäsateessa treenaamassa koiria mönkijällä ja aivan kuin se ei ois mulle riittäny, niin menin vielä työpäivän päätteeksi koirakouluun. Kyllä koiraihmiset ovat hulluja. Tapani totesi koirakoulun alussa ihan oikein, että lähemä kotia ku Niina tiedusteli meijän tavoitteita tänään tai siis mitä haluaisimma tehä. Ihan hullua hommaa kastua tuolla kylmässä koirien takia, mutta niin siellä vaan mennään. Oli se hullua tai ei. Mitäs me ei pikkumussukoitten takia tehtäs. Olin siis yhteensä 9h ulkona räntäsateessa koirien kanssa.

Mie oottelen jännässä milloin se Cantavian narttu tulee juoksuun, jotta vois taas jännätä, tuleeko riittävästi narttuja ja riittääkä mulle koiraa. Mutta aikahan sen näyttää, miten käy. Ja löytyyhän nuita koiranpentuja sitten muualtakin, jos Mielitietyn kanssa ei onnistu.
-Milla-

" On helppo olla samaa mieltä,
on helppo olla mieletön,
vaan enemmän löytää,
kun poikkeaa tieltä ja
oikaisee läpi metsikön."
-Juice Leskinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti