TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
perjantai 15. lokakuuta 2010

Samaani nirsoilee

Samaani on taas ollu kaksi päivää syömättä. Mie jo luulin, että nyt on loppu lähellä, mutta ehei. Se vaan ootti parempaa ruokaa. Oskarinliha ja jahtivahti ei maistu meän nirppanokalle jos kuonoon haisee tuore liha. Jani antoi lopulta Sampalle poron maksaa ja lihanpalasia ihan testinä ja kylläpä sille maistu. Ei ollu koira kipeä vaan nirso. Näkö ja kuulokin paranivat kerta heitolla, kun kyseessä oli raaka poronliha. Voiko se olla muka niin fiksu, että ku olema puhuneet porosta yms. niin se jo oottaa sitä ja tavis ruoka ei sitten maistukkaan??? Samaanihan paastoaa jos tarjottu ruoka ei miellytä. Esim. makkaran laadun testaan aina Sampalla. Jos herralle maistuu, on se syömäkelpoista...siis yleensä. Erikoinen koira huskiksi.
-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti