TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
tiistai 26. lokakuuta 2010

ManmatViime keväänä kävin hiihtelemässä Nanuqin kanssa Käsivarressa ja silloin päätin ostaa Manmatin hiihtovyön, jossa on narut jalkovälissä. Björkkiksen vyö nousi kokoajan liian korkealle ja se oli ahistavaa. Kun ostin vyön, niin ostimpa samalla tuon joustohiihtonarun kahelle koiralle. Kaulapanta oli ihan heräteostos, mutta siinä oli niin ihana kuosi, etten voinu vastustaa kiusausta ostaa sitä. Rekipussin ostin Inkun rekeen ja talvella mie voin myös käyttää sitä ison kuormareen päällä. Laitan siihen lounaskamppeet ja kaikki tavarat, jotka pitää olla helposti saatavilla. Idean sain tunturissa joltain malamuutti mieheltä. Hänellä oli pikkurekipussi kiinnitettynä reen päällä. Silloin et tartte aukasta koko rekeä.
-Milla-
"Pilko suuret ongelmat pieniksi,
hio pienet pölyksi ja puhalla taivaan tuuliin."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti