TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
perjantai 29. lokakuuta 2010

Eläinlääkärissä

Tänään lähin aamusta lumisateessa ajelemaan kohti Kolaria eläinlääkäriin. Tie oli niin huonossa kunnossa, etten uskaltanu ajaa kuin 60km/h, mutta perille ehin ajoissa. Mulla oli mukana Samaani ja Saltti. Samaani on jo pari kuukautta oireillu. Se oksentaa limaa tai siis yrittää oksentaa, muttei mitään tule. Sydän kuulosti hyvältä, mutta herran ikä huomioon ottaen siellä pumpussa on varmasti jo jotaki häikkää. Keuhkot rahisivat pahasti ja el epäili keuhkoissa olevan nestettä. Nyt Samppa saa nesteenpoistolääkettä aluksi viikon ja sitte katotaan tilanne uusiksi.

Saltilla oli kuumetta ja rohinaa myös keuhkoissa. Mutta onko virus yltyny tulehdukseksi vai onko sillä joku muu, sitä ei tietenkään tiijä. Lääkekuurille myös Salttiherra joutu. Kefalex kuuri tuli tällä kertaa ku edellinen oli synulux. Eli kaikki kolme herraa on nyt lääkekuurilla. Tuiskun kuurikin jatkuu ku haavat ei oikein meinaa parantua. Ollaan sitten kotitantereella niin kauan kun herrat paranevat.
-Milla-

" Elämä opettaa vain niitä, jotka sitä opiskelevat."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti