TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.








maanantai 4. lokakuuta 2010

Tänään on kansainvälinen eläinten päivä. En kyllä tiijä, miten sitä pitäis juhlia. Enemmän rapsutuksia kenties? Petra kävi tänään vetämässä neljä kilometriä. Hienosti meni myös tunneliin meno ja siltojen ylitykset. Tarharuokakin on alkanut maistumaan...ehkä pakon edessä. Hiukan neiti on rauhaton, kun joutuu olemaa ketjussa. Ihan vielä en uskalla laittaa tarhaan. Haluan että muut tutustuvat Petraan ja ottavat sen laumaan hyvillä mielin. Jos olis kahen koiran tarha vapaana, niin sinnehän Petra olis helppo laittaa. Neljän koiran tarhaan meneminen on vielä liian vaarallista. Saattasivat vielä rökittää Peeta paran. Kun itte olen paikalla, Peeta on ollu häkissä, mutten yöksi ole vielä uskaltanu jättää. No kaikki aikanaan ja koiran etu ennenkaikkea.

Saltti käväsi eilen koirakoulussa ja jee jee kerranki oli porukkaa. Saltti sai haistella hajuja eikä tietenkään minusta välittäny, mutta hyvää harjoittelua oli kerrankin. Tuo kontaktin otto vieraammassa paikassa kun tuottaa mulle päävaivaa.
-Milla-

"Työ on vain viipele elämää, se ei ole koko pitsa."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti