TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.








sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Valmis vetokoira


Eilen lupasin kertoa miten pyöräily sujui koirien kanssa. Tässä istun ehjänä ja onnellisena. Petra lähti vetämään kuin vanha tekijä. Samaanin kanssa Petra otti ensimmäiset vetotreenit pyörän eessä ja hienosti meni. Piti aika hiljaa ajaa, ettei vanhus kovin rasitu. Mutta jos tokotreenit ei multa oikein suju, niin kyllä mie rekikoiran ossaan kouluttaa. Jos kaikki sujuu Peetan kanssa noin hienosti, niin eipä siinä oikeastaan koiran koulutustaitoja paljo tarvita. Jospa Peetasta tulis koira joka pysäyttäs koko valjakon, jos ja kun emäntä tippuu jalaksilta. Samaanihan jäi aina ( sen kolme kertaa kun olen valjakon menettäny) minua oottamaan muutaman sadan metrin päähän. Antoi aina hiukkasen minun kävellä ja ottaa tuntumaa uran pehmeyteen.
"Aita jolla rajoitat onnistumisesi määrää tai laatua, on itsesi pystyttämä."
-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti