TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Häkkiprojekti


Häkkiprojekti edistyy. Janilla on kova kiire saaha se valmiiksi ennen pakkasia. Tänään ostetaan verkkoa pohjamateriaaliksi. Rautanetissä oli jotain vaurioitunutta pientaloverkkoa ja saahaan sitä halvalla. Sitten kun pohjaverkko on paikallaan, tulee pari traktorin kuormaa hiekkaa. Oikeastaan häkillä ei ole kiire. Sitä tarvitaan vasta ensi toukokuussa kun Nanuq ja Peeta kotiutuvat.

Elän jo "suruaikoja", kun Peetan muutto lähenee. Välillä jo päätän, että neiti jää talveksi kotiin, mutta mutta... Eiköhän se enemmän opi rekikoiran elämästä muiden lajitoverien kanssa kuin kotona lapinkoirien kanssa. Ei Peeta mihinkään kauas lähe ja näen sitä joka päivä, mutten täällä kotona. Silti tuntuu jotenki haikealta. Sama juttu oli Nanuqin kanssa, mutta mie luulen, että Nanuq ja Peeta pärjäävät tarhalla oikein hyvin. Pitää muistaa että siperianhuskyt rakastavat vetämistä ja sitä ne nyt saavat tarhalla tehä. Viime yön Peeta nukkui Iidarin sängyssä ja siksi tässä vähän haikein mielin ollaan ku se on viime aikoina ryhdistäytyny sisäkoirana. Muista Milla huskyt on onnellisia rekikoirina!!!!...tätä minun pitää ittelle hokea joka päivä.
-Milla-

"Muistappa vain, että se asenne jonka vallassa heräät, ratkaisee millainen päivästäsi tulee".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti