TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
maanantai 20. syyskuuta 2010

Häkkiprojekti edistyy


Tänään saimme häkin pohjalle hiekkaa pari kuormaa. Janilla on nyt kova homma sen levityksessä. Mie saan töissä lappaa ihan riittävästi hiekkaa joten Jani hoitaa hiekkahommat kotona. Häkki on varmaan huomenna jo valmis. Kunhan etuseinään Jani naulaa verkon. Vielä mietin laitanko kopin häkin ulkopuolelle vai sisäpuolelle. Jos se on ulkopuolella säästyy tilaa aikalailla. Tuossa häkissähän on semmonen parin neliön "siipi", johon on tarkoitus rakentaa loikoiluterassi ja päälle vesitiivis katto. Joten kopin katolla ei olis oikeastaan tarvetta. Haaveena olis myös rakentaa jonkinlainen kiipeilyjuttu, mutta minkälainen, sen näkee tulevaisuudessa.

Koirat saivat eilen hirven konttiluita. Vaikka meän perheessä ei mettästetä, silti pysymme hyvin hirvenlihassa, kiitos tuttujen ja sukulaisten.

Tänään Saltti kävi suunnistuskoulussa tai siis juoksi mukana. Ingalla on pari kertaa viikossa suunnistusta ja silloin hyvä juoksuttaa koiraa irti. Saltin oli pakko seurata koko ajan ja olla lähettyvillä, koska mentiin mettien, soitten ja pensikoitten läpi. Ei siis pelkästään polkuja pitkin. Jos se jäi nuuskimaan liian pitkäksi aikaa, olimme jo kaukana.
-Milla-

"Useimmat taidot vaativat pitkää opiskelua ja harjoittelua, mutta niistä hyödyllisin, palvelun taito, vaatii vain halua."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti