TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.








sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Saltti taas karkuteillä

Saltti se käväsi taas viime yönä reissussa. Tällä kertaa hoksasin heti herran häipyneen ja hyppäsin autoon ja sautoin koiran jo postilaatikolla eli muutaman sadan metrin päässä. Saltti lisäsi vain vauhtia kun näki auton. Ajoin sen ohi ja pysähyin muutaman sadan metrin päähän. Ihan hyvin se antoi kiinni. Ehkä se oli saanu liian vähän liikuntaa ja päätti pimeän turvin kävästä lenkillä.

Tänään sain ittekki hiukan liikuntaa kun käväsin pari kilometriä juoksemassa koirien kanssa. Tosin huskien kanssa juokseminen on aika helppoa. Peeta vetää kuin viimistä päivää, Samaani jo löysäilee, mutta iso apu niistä kuitenki on minun kunnolla.
-Milla-

"Määrä on jotakin, jonka voi laskea.
Laatu on jotakin, johon voi luottaa."



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti