TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
lauantai 4. syyskuuta 2010

Treeniä

Kahen viikon paussin jälkeen oli taas koirakoulua. Tällä kertaa Petra sai tulla mukaan, koska Saltilla oli keuhkoputkentulehdus ja tietenkin lääkekuurilla. Petralla oli hiukan keskittymisvaikeuksia, kun yhtäkkiä näkyi uusia koiria. Petra on ehkä hiukan mettistynyt Kangosjärvellä, kun siellä ei oikein tuota koirapopulaatiota ole. Ja myös suurelta osin minun laiskuuteni ansiosta. En jotenki viitti lähteä kylille koirien kanssa, kun mettässä voivat olla vapaammin. En sano vapaana, joku vielä hermostuu, jos koirat on irti. Niin Saltti on jo viikon yskiny ja köhiny. Olin ihan varma, että sillä on nenäpunkki, muttei ollutkaan kuin vilustunut. Mannela tutki ja totesi keuhkoissa olevan rohinaa ja antoi lääkekuurin. Hyvä niin, punkithan tarttuvat tosi helposti. Tänään yritän ajaa pyörällä Samaanin ja Petran kanssa...Huomenna selviää kuinka mustelmilla olen ja suostuiko Peeta vetämään.

"Käännä silloin tällöin valot pois, nosta kaasupoljin, torju kutsut. Vähemmän voi totta tosiaan olla enemmän."

-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti