TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
torstai 16. syyskuuta 2010

Saltin karkumatka

Mulla oli kaikki neljä koiraa viime yönä sisällä ja keskellä yötä jollaki tuli hätä ulos. Päätin kuitenki käyttää samalla kaikki pihalla. Saltti ja Tuisku ovat aina irti. Peeta ja Samaani käyvät varmuuden vuoksi pitkän narun kanssa pihalla. Saltti katosi samantien pimeyteen. Käväsin välillä vessassa ja jatkoin huutelua. Ei kuulu eikä näy. Yöpaitasillaan hyppäsin auton kyytiin, kun arvasin Saltin suunistaneen kylille. Siellähän se jolkotteli kohti koulua. Olen jo vuoden verran suunnitellu Saltin kastrointia, mutta siirtäny sitä aina. Olen halunnut vielä käydä näyttelyissä sen kanssa. Nyt alkaa taas kastraatioaate saamaan vahvistusta. Sen jälkeen kun Saltti teki Riesan kanssa pennut, se on alkanu karkailemaan. Jos tuo tilanne ei ala paranemaan, niin pallit lähtee. Ehkä sen matsoilu kans vähenis sitä myöten.
-Milla-

"Mikäli et lähde haluamasi perään, et koskaan saa sitä. Jos et kysy, vastaus on aina ei. Jos et astu eteenpäin, olet aina samassa paikassa".

2 kommenttia:

  1. Älä, älä sitä Saltille tehe!!! Aattelepa nyt itteki! Kyllä sen kans pärjää ilmanki, ei nuo ole kun poikasten juttuja ja joskus jou'utaan rii'uureissule.... Sehän on ihan hyvä, kun tietää mistä päin lähteä hakehmaan..., son jo puoli voittoa:)! T. Tiina

    VastaaPoista
  2. No mietin vielä, ehkä tämä talvi menee taas hyvin ja ens kesänä ajattelen asiaa uuestaan.Se on kyllä onni, että Saltin suunta on aina etelä. Tiijän aina mihin suuntaan lähen, kun herra on karkuteillä.

    VastaaPoista