TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
perjantai 10. syyskuuta 2010

Lapin Ruska
Tänä syksynä ei kuulemma ole hyvä ruska, mutta minusta se on aivan ihana. Puut ovat värikkäät ja maaruska on parhaimmilaan. Muutamana aamuna on ollut jo pakkasta. Pitäis hankkia jostain olkia koirienkoppeihin.

Petra on opetellut sisäkoiran elämää ja nyt on sisäsiisteys kohillaan. Pissa lirahtaa lattialle vain jos Saltti ärähtää Peetalle. Varmaan tuossa lokaankuun puolella Peeta muuttaa kuitenkin koiratarhalle asumaan. Se onki suuri muutos, mutta sitähän se rekikoirien elämä on. Tarhalla pääsee töihin ja kotona vain pikku lenkille. Muutamana iltana olen Sampan ja Peetan kans ajellu pyörällä, mutta Samaani on oikeastaan liian vanha siihen hommaan. Vauhti ei riitä ja ojien pohjilla on liikaa mielenkiintoista haisteltavaa. En haluais Peetan oppivan pysähtymän silloin kun sitä huvittaa ja Samppa opettaa nyt siihen.
-Milla-
"Se on niin raskasta kun on pakko ja niin helppoa kun haluaa."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti