TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.








keskiviikko 22. syyskuuta 2010

syystunnelmia

Ruska alkaa olla jo ohi ja Väylän vesi on aika alhaala, muttei mitenkään ennätys alhaalla. Kävin Peetan kanssa joen rannalla kävelyllä. Perässä Peetalla oli jäljestys naru, jonka ostin Ruottista. Se on samaa materiaalia ku nykyaikainen suopunki. Peeta saa juosta vapaammin irti, kun naru hengaa perässä.

Saltin yskä on muuten jo parantunut. Tänään Saltti käväsi taas suunnistuskoulussa. Mukavaa vaihtelua koirille, ku pääsevät välillä kylille täältä syrjäperältä. Saltin häkki on muuten valmis, mutta koppi pitää vielä laittaa paikoilleen. Olen päättänyt laittaa kopin häkin ulkopuolelle. Täällä pitää ottaa huomioon talven lumivara, joten ulkopuolella koppi on aika korkealla. Näyttääköhän se hassulta??? No sen näkee sitten.

Samaani on taas päättäny syödä vain hirvenlihaa. Eilen se sai lihaisan luun ja tänään ei tavisruoka maistunu. Eilen en edes tarjonnut muuta kuin luita, joten olis luullu tänään ruuan maittavan, mutta ei. Janilla oli kuitenki jemmassa joku hirvenlihaköntti, jonka herra sai. Taitaa tulla Sampalla muutama nälkäpäivä, kun ottaa hirveä ja sitä ei enää tarjotakkaan. Joskus olen aatellu, että pitäs pyytää Samaanille pari hirveä vuodessa niin se pysyis hyvässä kunnossa. Samaani on semmonen laatutietoinen ruuan suhteen. Esim. halvat makkarat ei sille maistu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti