TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.








sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Luennolla

Tänään kävin kuuntelemassa luentoa koirien käyttäytymisestä. Luennoitsija oli Jenkeistä asti tullut tänne. Väkeä oli valitettavasti vähän, vaikka aihe oli mielenkiintoinen ja mielestäni asiasta oli hyvin informoitu. No muutama asia selvisi, mutten ala tässä kaikkia komentoimaan. Ruohon syönnistä sen verran, että on ihan normaalia, jos koira syö ruohoa. Se on vaistomaista toimintaa poistaa elimistöstä loisia, vaikkei niitä oikeasti olisikaan. Koirahan ei voi tietää, onko sillä matoja vai ei. Ruohon syönti ei siis ole merkki sairaudesta. Ounasjokilaakson kennelkerho järjesti tapahtuman, muttei metsästysväki tullut ollenkaan paikalle. Ehkä porukat ovat hirvimettällä tai marjassa tai ties missä. Tai he tietävät jo kaiken koirista, eivätkä tarvi lisätietoa. Harmittaa kun kerranki tuommonen tilaisuus ja sitten väki ei vaivaudu paikalle.

Samaani on innostunut syömään nenäliinoja ja kaikenlaisia papereita. Yrittääköhän sekin urbaanein keinoin poistaa loisia. Samppa syö kyllä myös paljon ruohoa. Samaanista on muuten vanhimmiten tullut varsinainen jästipää. Mie kyllä tiijän että sen kuulo on huonontunut ja sitä se käyttää varsin kätevästi hyväkseen. Ei Samppa kuuro ole vaikka joskus kuuroa leikkiikin. Herra siis tekee asiat juuri kuin herra haluaa, ei miten mie haluasin. Nämä minun siperialaiset tuntuvat olevan varsin nirsoja kavereita. Olen lisännyt piimää ruokaan, mutta kahtena päivänä molemmat ovat jättäneet syömättä. Lapinkoirille kyllä kelpaa.
-milla-

"Mahdollisuudet ovat yksi miljoonasta, että sinulla voisi olla ongelmia joita et voi poistaa muuttamalla omaa asennettasi."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti