TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
lauantai 27. elokuuta 2011

Petra saikulle

Tänään huomasin Peetan hiukan ontuvan takajalkaa. Paremmin tutkittuani, löysin anturoiden välistä pienen reijän ja kun painoin niin sieltä ihan purskusi märkää. En oikein ymmärrä, mihin se ois voinu satuttaa sen tassun. Oikeastaan koko tassu oli turvonnut, kun tarkemmin katsoi. Onneksi mulla oli metacamia ja synuloxia, joten neiti sai heti antibioottia ja kipulääkettä. Jos tiistaihin mennessä ei ole tapahtunu parantumista niin mennään tohtorille.  Tiistai on eläinlääkäripäivä Muoniossa, joten kaikki vaivat kerätään tiistaille. Kyllä huskylla on kova kipukynnys. Tassu tulehtunu ja neiti vain pikkusen ontui. Juuri se verran että hoksasin ontumisen. Jos Saltilla ois ollu tuommonen haava, se ois kiljunu koskettaessa ja kävelly kolmella jalalla.
-Milla-

2 kommenttia:

 1. Ajatella, kuinka huskyt on sinnikkäitä. Aivan ihmeellisiä koiria. Oikeasti, vaikka välillä vähän hämmästyttävät negatiivisella tavalla.
  http://www.koiramaenkoirat.blogspot.com/
  Laitan tähän linkin sinne minun uuteen blogiin. Jos vaikka onnistut näkemään sitä.
  terkkuja sinne
  Ellu

  VastaaPoista
 2. Ehkä Peeta astui naulaan, en vain tiijä missä. Juuri kun sain hommattua treenikärryn niin neiti alkaa saikulle. Käynpä muuten kurkkaamaassa sinun blogia.

  VastaaPoista