TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
keskiviikko 3. elokuuta 2011

Saltti Väylässä viilentymässä.                                                                   Frolic-hetki


Viikonloppuna Saltin kanssa harjoiteltiin etsimistä. Kuvia ei mulla ole tapahtumasta. Koirakoita taisi olla paikalla kuusi. Maalimies piiloon ja koira piti löytää ilmahajulla kohde. Sitte koiran piti ilmasta haukulla, missä maalimies on ja pysyä siellä haukkuen niin kauan, että omistaja tulee. Tämä oli siis tavoite, mutta Saltin kanssa olema niin alkumetreillä, että tyydyin ihan pieneen haukkuun. Maalimiehen luona ei tarvinnut odotella vaan mamman luokse sai tulla heti. Tuo haku homma on ihan hauskaa puuhaa.

Petra on niin karvaton, etten taida viedäkkään neitiä Kittilän näyttelyyn. Ajattelin, että Petra vois esitellä tuuheaa häntäänsä, mutta kun nyt sekin on  jo toivottoman näköinen esitettäväksi, niin Peeta saa jäähä kotia. Nanuqin kanssa harjoitellaan. Voi jos joku vois esittää herran, ku mie en voi oikein tällä jalalla Nummijärven kierroksia juosta. Niina lupautui epävarman varmasti esittämään Nanuqin..

-Milla-

Tärkeintä ei ole pitkälle pääseminen, vaan lähelle tuleminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti