TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
maanantai 8. elokuuta 2011

Saltti PohjoiskalotillaSaltti oli ainoa meän koirista jolla oli passi, joten sillä varjolla herra pääsi pohjoiskalotin kierrokselle. Iltapäivällä Kittilän näyttelyn jälkeen starttasimme kohti Norjaa. Kautakeinossa oli pakollinen pysähdys Julsin hopeapajalla ja sieltä matka jatkui Karasjoen kautta taas Suomen puolelle. Majoituimme ihanaan mökkiin Levajokisuuhun. Mie kiikuin illalla tunturiin maisemia ihailemaan toiveissa nähdä Rastigaissen huippu, mutta sumussa oli kaisan huippu. Isäntä souteli illan lohta.
Aamulla matka jatkui kohti pohjoista. Ajoimme Nuorgamin ja Tanabrun kautta Iffjordin tunturiylängöille maisemia ihailemaan. Sieltä Lakselviin ja Karasjoen kautta illaksi kotia. Ihana reissu, maisemat kuin sadusta ja matkaseurakin loistava.

-Milla-

2 kommenttia:

  1. Teilä näyttää olleen mahtava reissu ! T. Tiina

    VastaaPoista
  2. Reissu oli oikein virkistävä. Teno antoi "häämatkalaisille" lahjaksi pikkulohen. Oli mukava jatkaa matkaa lohi kylmälaukussa ja isännälläkin oli tapahtuneesta mieli korkealla. Maisemat olivat aivan ihanat.

    VastaaPoista