TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
maanantai 15. elokuuta 2011

pohdiskelua

Soudan ja huopaan... ilmoitanko Peetan Roihin vai en. Nyt harmittaa niin vietävästi etten vieny Peetaa Kittilän näyttelyyn, vaikka olin sen sinne ilmoittanut. Tuomari ei välittäny ollenkaan millaisessa karvassa koirat oli eli hän ymmärsi, ettei haski voi olla paksussa talviturkissa kesällä. Tosin Roin tuomari näyttää palkinneen vain showkoiria. Mutta aattelin, että siitä ois Peetalle hyötyä näin kokemuksena.

Sitte, aatelkaanpa... Nanuq saa tasaseen tahtiin EH:ta oli tuomari show linjan tai käyttäpuolen edustaja eli mulla on tämmönen hieno kultaisen keskitien koira. Kelpaa kaikille tämä meän valkoinen huskypoika. Oulun näyttelyssä Nanuq se sai EH:n ja nyt Kittilän näyttelyssä saman. Kittilän PU1 ja VSP sai Oulussa vain H:n.  Tässä kun Peetalle sulhoa etitään, niin se taitaa olla ihan liian lähellä. No sitä vielä mietitään. Peetan voi ehkä astuttaa jo keväällä, kun tämän syksyn juoksu on tulematta ja sen pitäs tulla yhtä koska. Eli jos se tulis nyt elokuussa tai syyskuussa niin loppukeväästä vois jo oottaa uutta juoksua.

-Milla-

2 kommenttia:

  1. "Kamalaa" lukea näitä pentupohdiskeluja, kun itsellä jyllää kamala pentukuume ja aika toisen koiran otollekin olisi ensi keväänä jo näillä näkymin ajankohtainen... Nyt täytyy vaan toivoa, että sopiva pentu löytyy ja omat polvet pysyvät kasassa niin, että niiden takia joudu (taas) muuttamaan suunnitelmia! Onnea teille suunnitelmiin, toivottavasti urosasia ratkeaa ja kaikki menee hyvin!

    VastaaPoista
  2. Hyviä uroksia on varmasta Suomi täynnä, mutta en halua lähteä liian kauas astutusreissulle. Työpaikallakin on muutama hyvä tullatuulen uros, mutta Nanuqissa on tullatuulta ja haluaisin ihan eri sukua olevan koiran. Se Nallo herra ois aivan eripuusta veistetty.

    VastaaPoista