TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
perjantai 19. elokuuta 2011

Grinnaaja

Meän valkonen husky on oppinu grinnaamaan eli hymyilemään. Hauska tapaus, jospa saisin hymyn joskus ikuistettua kameralla. Se taitaa olla kyllä aika vaikea tehtävä. Vieraat voivat herran hymyilyä kyllä säikähtää, sen verran se irvistelyltä näyttää.

Petrasta tulee uhkaavaa vauhtia sisäkoira. Nyt neiti on pari yötä saanu olla sisällä ja häkkiin meno on kuin tervanjuontia. Oikein narusta saa neitin vetää ja maanitella oikeaan suuntaan. Pitäs keksiä kaikkea hauskaa koirille, kun ne vien häkkiin, ettei se tuntuisi niin kamalalta. Nanuq ja Saltti juoksevat ilomielin, mutta Petra, Samaani ja Tuisku taistelevat niitenki eestä, ettei tarttis häkkiin mennä.

Ihanaa ilmat viilenee ja koiria voi huoletta hiukan treenata.

-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti