TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.








perjantai 12. elokuuta 2011

Touhua

Olen tässä miettyny kickbiken tai pawtrekkerin ostamista. Eilen ajelin pyörällä Peetan ja Nanuqin kanssa. Ne vetävät jo niin hurjaa vauhtia, että minun on pakko jarruttaa aika kovasti siis niin kovasti että, kumi haisee. Eli ei tee hyvää jarruille.  Ja kickbikessahan seisotaan. Se ois turvallisempi tai ei mulla ole kokemuksia siitä, mutta toivon niin. Koirat tarvivat jo vastusta. Pyörä rullaa liian kevyesti. Peeta sprinttaa ihan hulluna ja Nanuq yrittää pysyä perässä. Kovasti opetellaan käskyjä, muttei oikein vielä mene jakeluun. Petra yrittää kovasti oppia ja Nanuq peesaa Peetaa.  Seis komento ja oota onnistuvat jo aika hyvin.

Saltille olen tehny jälkeä tuohon pellolle ja herra menee jo hienosti. Samppa on alkanut syömään kaks kertaa päivässä. Mikäköhän sille on tullu. Muuta en ole muuttanut kuin lääkityksen annostusaikaa. Nyt annan kaikki lääkkeet kerralla. Sillä on ihan oikeasti nälkä. Tätä ei ole tapahtunut oikeastaan koskaan. Se on aina nirsoillu ja ollu tosi huono syömään, mutta nyt ruoka maistuu. Ihmeiden aika ei ole ohi.

-Milla-

"Totuus tulee hetkessä, mutta epäilys jää roikkumaan ikuisesti."

2 kommenttia:

  1. Kickbike on ehdottomasti kannattava ostos! Itseä hirvittää välillä pyöräily jo yhden koiran kanssa, kickbike tuntuu huomattavasti turvallisemmalta ja on jotenkin mukavampikin. Itse tykkään enemmän kickbikesta kuin pawtrekkeristä, mutta molemmilla taitaa olla oma kannattajakuntansa :) Tosin eihän tuo kickbikekaan mitään koirien perässä paina! Itse suunnittelin, josko laittaisin vielä autonrenkaan perään roikkumaan, jahka kunto vähän kohenee... Saapa nähdä, mikä show siitä seuraa! :D

    VastaaPoista
  2. Voi kun pääsis kokeilemaan kumpaakin niin vois vertailla.

    VastaaPoista