TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
perjantai 5. elokuuta 2011

Huomenna

Huomenna klo 6.00 starttaa auto kohti Kaukosta ja koiranäyttelyä. Vaikka se lähinäyttely onkin niin paikalla on oltava 8.00 ku siperialaiset juoksevat jo yheksältä. Toivottavasti ei tule kovin hyvää menestystä, koska mulla ois kiire päästä "häämatkalle". Eilen tuli kymmenenvuotta yhteistä taivalta avioliiton poluilla ja sitä juhlistamme Pohjois-Norjan kierroksella ja ilman lapsia. Pitäis päästä matkaan suht ajoissa. Tuskin Nanuq mikään ROPpi on joten hyvillä mielin käväsen siellä ja tulen nopsaa takasin. Nanuq on vielä pesemättä, voi ei... Toivottavasti ehtii kuivua ennen aamua. Meni nyt kyllä vähän tipalle tämä homma.
-Milla-

"Maailman kiusana on se että typerät ovat ehdottoman varmoja ja viisaat täynnä epäilystä."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti