TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
perjantai 2. syyskuuta 2011

Treenikärry

Sain hommattua ittelle treenikärryn. Se on soppeli kahelle kolmelle koiralle. Mutta Peeta hommasi ittensä saikulle, joten avausajo on vielä suorittamatta. Kärry on Björkkiksen tekosia. Töissä olen treenannu pentusia tuola kärrillä. Nyt se on seisonu siellä rikki ja tarpeettomina. Jani tuunasi kärryn kuntoon ja mieli tekis jo ajamaan.

 Huomenna lähen Nanuqin kanssa Rovaniemelle ryhmänäyttelyyn. Tuomari on umpiouto Harry Tast. En löytäny netistä mitään tietoa, milloin ja miten hän huskeja on arvostellut.  Joten mennään sinne yllättymään. Tuomari piti olla Leni Finne, mutta hänelle tuli muita rotuja niin paljon, että huskyset siirrettiin tuolle Harri Tastille.


-Milla-

2 kommenttia:

  1. Kärry on kyllä hieno! Nyt vain Peeta kuntoon, niin pääset neitsytmatkalle. Tsemppiä huomiseen näyttelyyn! Kerro, kuinka kävi.
    -Ellu-

    VastaaPoista
  2. Peeta sai kymmenen päivän kuurin ja minun laskupään mukaan ens maanantaina on viiminenpäivä. Josko sitä maanantaina rohkenis urille. Tassu näyttää parantuneen hyvin.

    VastaaPoista