TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
lauantai 22. lokakuuta 2011

Väärä hälytys

Meillä ei sittenkään ollu neänpunkkeja. Saltin oireet jatkuu yhä ja syy on aivan muualla kuin nenässä. No tulipahan annettua kunnon matokuurit kaikille. Aika kallis satsi, mutta tulipahan annettua. Nyt koirat syövät pihalla hirvenkontteja ja siinä taitaa olla kaikille riittävästi ruokaa tälle päivälle.

Petran juoksu on onnellisesti ohi. Ei sattunu vahinkoa ja sain suojeltua neidin urosten lähentelyiltä. Olen tuossa Peetan kroppaa seuraillu ja hitaasti ne huskyt kehittyy. Viime vuonna ajattelin, että tulipas pieni narttu, mutta nyt vajaa vuosi myöhemmin korkeutta on tullut jo ihan kiitettävästi. Pitäs ihan mitata ettei ole tullut liikaa. Muuten Peeta on siro ja  kevytrakententeinen. Nyt harmittaa niin vietävästi, etten vienyt Peetaa Kittilään Esko Nummijärven tuomittavaksi. Olin Neitin sinne ilmoittanut, mutta aamulla jostain syystä päätinki jättää sen kotia. Mulla ois semmonen toive, joka tuskin toteutuu, mutta kerronpa sen kuitenki. Jos olis joku joka ottas Peetan juoksemaan johonki kilpailuun, että se sais kisatuloksen. Nopeutta kun tuolta yksilöltä löytyy. Emännältä vain puuttuu muut kaverit ja mahollisuus osallistua kisoihin. Nanuqia en vieraille voi antaa juoksemaan, ainakaan vielä.

-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti