TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
lauantai 15. lokakuuta 2011

Loppusuoralla

HuhHuh en mie muistanutkaan kuinka juoksunen narttu laittaa urokset sekaisin. Nanuq on ollu syömättä monta päivää. Se vain ulisee Peetan perään ja juoksee rauhattomana. Samaaniki on päättäny vanhana herrana ottaa nuoremmasta mallia ja se on ollu syömättä kaksi päivää. Tuisku ja Saltti niinki pärjää Peetan kanssa, ku Peeta rakastaa vain haskeja. Ku pojat yrittää lähennellä sitä, niin ne saavat lähtöpassit. Ainoastaan Samaani saa lähestyä haistelemaan. Nytkin ku katon ikkunasta ulos, niin Peeta ja Nanuq nukkuvat kerällä vierekkäin, vain aita on välissä. Peetan juoksupäivät ovat onneksi loppusuoralla.
-Milla-

"Kun katsot aamulla peilistä, onko tukka hyvin,
tarkista samalla, onko asenne kohdallaan."
Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti