TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
maanantai 17. lokakuuta 2011

Kastroinnista

Saltin kastroinnista on nyt jo kulunut aikaa sen verran, että vaikutuksista voin sanoa sen, että kannatti tehä. Saltin pissaongelmat ovat hävinneet kokonaan. Samaanin jäpittäminen on loppunut ja vaikka Peeta oli juoksussa, ei minkäänlaisia kosteusongelmia ole ollut tuolla mahanalueella. Leikkauksesta pareneminenhan oli aika hankalaa, mutta kun siitä toivuttiin, niin kaikki on ollut hyvin. Naapurin Tessukin on saanut olla rauhassa ja Nanuq on saanut tulla sisälle ilman kurmuutusta. Kaikenkaikkiaan hyvä homma! Tosin olen pitäny Saltille aika kovaa kuria, enkä ole sallinu minkäänlaista murinaa. Onko se sitten hyvä asia vai ei, sitä en tiijä, mutta tappeluilta olema säästyny. Saltti on jopa päässy Janin ja Tuiskun matkaan metsään ja se on jo aika paljon.

Nanuq sai homeopaatista lääkettä arkuuteensa. Annostelu on kyllä hankalaa, kun jauhe pitäs laittaa vesikuppiin ja vain Nanuq sais sitä vettä juua. No eihän se meillä onnistu. Pitänee miettiä, miten toimin. Ehkä kuitenkin laitan useampana päivänä sen ruokaan. Eli laitan lääkkeen veteen ja sitten sitä vettä lorautan ruokaan.

Huomenna töihin pitkästä aikaa. Peeta ja Nanuq ei vielä muuta tarhalle. Ehkä loppuviikosta vien Nanuqin ja Peeta saa kiimoa loppuun rauhassa tämän viikon.
-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti