TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
maanantai 10. lokakuuta 2011

Lunta

Täällä sataa lunta. Treenit on seis. Mie en voi ajaa kärryllä, ku Peeta on juoksussa ja kärryyn tarvii kaksi koiraa. Pyörällä en enää uskalla jäisellä tiellä ajaa. Kävelylle en voi mennä, ku kintut ei toimi, joten ootellaan, että saikku loppuu ja koirat pääsevät Harrinivaan mönkijätreeneihin. Siellä oottaakin sitten mukava yllätys. Huippuvuorilta on tullut koiria täydentämään laumojamme.

Tänä aamuna jo luulin, että Samaani on menny tajuttomaksi. Se ei heränny, ei sitte millään. Hengitteli vain rauhallisesti. Silittelin sitä ja jo melkein tilasin ajan eläinlääkärille, mutta ku oikein kovasti puhuin ja herättelin sitä, se havahtui hereille. Poika nukkui vain erittäin sikeästi. Ja kuulohan herralla on huono.  Se raukkanen ei kuullu, ku yritin herätellä, mutta miten se ei silittelyyn heränny??? Aattelin, että nyt tuli Samaanin aika lähteä paremmille juoksumaille, mutta ei se aamu ollutkaan tänään.

-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti