TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
torstai 29. syyskuuta 2011

Uhka rohkeaa treeniä

Petran juoksusta huolimatta päätin lähteä ajamaan koirat. Peetalla oli into päällä mutta Nanuq oli aika vaisu. Ehkä se johtui vieressä juoksevasta juoksuisesta neidistä. Petra osasi jo aika hyvin kääntyä. Tuiskunsaajossa käyvimä mutkan ja perilä piti tehä täyskäännös. Tänään käännös onnistu Petralta parhaiten tähän mennessä. Se treeni kärry ei kyllä ole kauhean turvallinen. Mulla oiski ehkä tiedossa käytetty pawtrekker. Tiellä ajettaessa on pakko seurata takaa tulevaa liikennettä ja silloin ohjaus voi vetästä ojaan, kuten viime viikolla kävi. Siitä on muistona vielä musta kankku. Tänään en laittanu kypärää, mutta ajolasit oli pakko laittaa, ettei kivet ja rapa lennä silmille.

 Mulla on viimeksi ollu narttu talossa viistoista vuotta sitten. Iitu koira oli minun ensimmäinen koira ja ihana tyttö olikin. Nyt on taas opettelemista miten toimia juoksusen nartun kanssa. Olen opettanu Peetaa pitämään lattiat puhtaana, ettei tarttis housuja laittaa. Iitu nimittäin osasi olla tosi siisti, joten toivon Peetasta vähän samaa. Huomena on taas milbemax päivä ja kaikki saavat annoksensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti