TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
lauantai 17. syyskuuta 2011

Kunto kasvaa

siis koirilla. Mie se vain istun kyytissä. Tänään kävin pensikossakin siis ajoin ojaan. Selvisin onneksi vain mustelmilla. Iidar on joka kerta muistuttanu, että äiti laita kypärä päähän, mutta aina se on jääny kotia hyllylle. Ens kerralla se on päässä. Iidar on kyllä ollu enemmänki huolissaan siitä, ettei hullu metto hyökkää päälle. Ojaan ajosta tuskin on ollu huolissaan. Minun pitää hiukan parannella kärryä. Jarrumatto laahaa maata ja se pittää aina silloin tällöin nostaa ylös, että koirat jaksavat vetää. Olen jo pitkään aatellu, että se pitäs saaha mustekaloilla ylös ja painettaessa se ylettäs maahan. No huomenna seki asia on korjattu. Ajaessa, minun pittää vauhissa nostaa toisella kädellä mattoa ja toisella ohjata. Siinä voi tulla ja tuliki tänään ohjausvirhe ja kärry ajautu ojan kautta koivuun.

Petra on oppinu oikean hyvin, mutta se vasen on vaikea. Samaanilla oli sama juttu, vasemmalle kääntyminen oli sille vielä vanhanakin hankalaa. Mistäköhän se vois johtua??? Tietääkö joku. Kyllä Peetä sinne vasemmalle kääntyy, mutta oikea menee sukkelammin. Ehkä se on siellä jarrulla se ongelma eikä koiran päässä, mutta mutta...

Lokakuun eka viikonloppuna on Kiirunassa Släddhund symposium. Sinne mennään kuuntelemaan muitten mushereitten juttuja. Olema oikein hotellihuoneen varannu ja innolla sinne mennään. www.kshk.se sieltä pitäs löytyä symposiumin luennoitsijat.

-Milla-

2 kommenttia:

  1. Näemmä me ei olla ainoita, joilla vetolenkit on välillä kunnon extremeä... Torstain kickbikelenkillä hajosi koko liinan kiinnityssysteemi, ja lähellä oli ettei koira ollut vapaana ja omistaja tietä reunustavassa metallikaiteessa... :D

    Tuo Kiirunan seminaari kuulosti hurjan mielenkiintoiselta, harmittaa kun itsellä ei ollut mahdollisuutta lähteä kuuntelemaan ja katselemaan. Kirjoitathan tänne kuulumisia ja kommentteja sen jälkeen? (nimim. tylsistynyt sohvapotilas)

    Kivoja treenejä teille! :)

    VastaaPoista
  2. Juu itekki mielenkiinnolla olen lähössä sinne Kiirunaan. Tämä on eka kerta ku sinne pääsen, aina ollu muka jotaki menoa.

    VastaaPoista