TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.








torstai 8. syyskuuta 2011

Treenikärryn kokeilua

Kävin jo toisen kerran kokeilemassa "uutta" treenikärryä. Se on aika laiskan musherin puuhaa. Mieluiten ajaisin semmosella laitteella, millä vois seisoa ja potkia vauhtia. Nyt on tyydyttävä siihen mitä on, ... no hyvä se kärry on. Saahan sitä aina unelmoida paremmasta. Koirat jaksaa vetää minua ihan hyvin, mutta reitti on suunniteltava niin, ettei ole kovia ylämäkiä, kun ei voi auttaa ollenkaan.


Töissä muuten Helgahusky etsii kotia, jos joku haluaa antaa Helgalle kodin. Ei vetopuuhiin ja mieluiten ainoaksi koiraksi jotta saa riittävästi huomiota. Muistaakseni Helga on 7-vuotta ja ihastuttava neiti.

-Milla-

4 kommenttia:

  1. Onpa hieno kärry! Siinä on tosiaan niinku vapaamatkustajan roolissa, mutta haitanneeko tuo mitään? Kivalta näyttää!
    Ellu

    VastaaPoista
  2. pääasia, että koirat saa vetää ja liikuntaa.

    VastaaPoista