TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.








lauantai 3. syyskuuta 2011

Rovaniemen ryhmis

2,5v. Rungossa hyvät mittasuhteet. riittävä raajakoko. Hyvä pään muoto. Hyvin kulmautuneet raajat. Lyhyt jyrkkä lantio ja takaliike jää rungon alle. Hyvä askel pituus. Selkä pehmeä. Oikea karvan laatu. Rovaniemi ja tuomarina Harry Tast. Niin ja tuomio...EH.

Nyt on tämän vuoden näytelmät näytelty. Tämä reissu oli pohjanoteeraus. Nanuq ei suostunu juoksemaan rinkiä ollenkaan tai siis joten kuten. Eka rinki meni niin huonosti, että Nanuq oksensi. Voi häpeän määrää. No kiltti tuomari antoi juosta toisen ringin ja se meni, nojoo, suht hyvin. Hän tykkäsi Nanuqista ja arvosanaa antanessa sanoi, että tällä kertaa EH ku koira voi vähän huonosti. Siis taas tällä kertaa... eli se ERI on sieltä tulollaan... Vai kuvittelenkohan mie vain.

Matka meni hienosti ruskaa ihaillessa. Nyt ei ole paras ruska, mutta ruska on minusta aina hieno. Onko syksy jo niin pitkällä, että poroilla on rykimäaika? Pari hirvasta oli nokikkain. Näytti siltä, tosi oli kyseessä, niin uhmakkaasta molemmat puskivat. Muutama koppelo oli eksyny tienlaitaan ja  yksi kokonainen poikue. Vakio kierros Prismassa tuli tehtyä ja hesburgerissa syötyä. Ja sitte hopusti kotia. Nyt huomaan, että reissu tuli tehtyä kuumeessa. Ei sitä olotilaa oikein tunne niissä näyttelyadrenaliineissa. Kuumemittari näytti semmoset lukemat, että on parempi pysyä aamula petissä.

-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti