TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
lauantai 24. syyskuuta 2011

Nenäpunkkeja

Saltti on jo tovin aikaa niiskuttanu  ja nyt se on jo tarttunu Peetaan. Käytin Peetan eläinlääkärissä ja kun neiti oli ihan kunnossa, päädyttiin diagnoosiin nenäpunkki. Kaikki koirat saavat nyt punkkihäädön ja jos ei sittenkään oireet katoa, asiaa tutkitaan paremmin. Sain ostettua Milbemaksia ja se tulee aika edulliseksi, 4 euroa kappale. Nenäpunkkitorjuntaan tabletti täytyy antaa neljä kertaa, yksi tabl kerran viikossa. Eli kuukausi menee tähän hoitoon. Annan tietenkin kaikille viidelle torjunnan vaikkei muilla oireita olekkaan. Jos omistaa useamman koiran, tuo Milbemax tulee aika edulliseksi. Sitä tosin myydään vain 50 kpl paketeissa. Mie ostin 20 tablettia ja loput meni jakoon. Kimpassa kannattaaki ostaa jos ei viittäkymmentä tarvitse. Silti aika hintavaa touhua, ku jouduin ostamaan 20kpl x 4e.

5 kommenttia:

 1. No mistä ne ne punkit on sitte lähtösin? Tiiätkö? Kun tuota kapia on kylillä liikkeelä, niin sitte vielä näitäki I:!

  VastaaPoista
 2. niin en tiijä onko oikeasti nenäpunkkeja, mutta niitä nyt koitethaan häätää ku muuta diagnoosia ei ole löytyny. voi olla aivan muutaki.... ei se nenäpunkki vaarallinen ole vain kiusallinen... luulen niin.
  milla

  VastaaPoista
 3. Paranemisia teille päin! Toivottavasti pääsette vaivasta pian eroon.

  VastaaPoista
 4. Tuo on hyvä kysymys, mistä punkit on lähtösin. en tiijä. Saltti ei ole paljo pihapiirin ulkopuolella käyny, eikä Peetakaan. Jostain ne aina tulee niinku nuo lasten täit ja kihomadot, joku tartuttaa. se kun voi vissiin olla oireeton ja jo silloin voi tartuttaa. tulipahan samalla hyvin matolääkittyä kaikki koirat. Peeta ja Nanuq ovat vain karanteenissa koko lokakuun ennenkuin voin viiä ne töihin treeneihin.

  VastaaPoista
 5. Paranemisia toi on koettu aika monta kertaaa nimittäi meilläki on molemmat koirat saanu jokusen kerran ja se on aika pelottavaa ku ne niiskuttaa sillai et kuulostaa et ne ei sais henkee. Käytiin kasnssa eläinlääkärillä ja saatiin punkki häätö joka tepsi.

  VastaaPoista