TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
torstai 14. heinäkuuta 2011

Saltti jäljellä

Nyt kun Saltilla ei ole oikein mitään tavoitteita, koska näyttelyura on ohi, täytyy keksiä jotaki aktiviteettiä herralle. Olema Niinan opastuksella harjoitelleet hakua ja nyt eilen jälkeä. Tehin n.50m metrin jäljen ja Saltin piti hakea se. Ihan hyvin meni Saltilla, mutta mulla on vielä opettelemista. Ensinnäkin makupalat olivat liian lähekkäin ja en osannu ohjata Salttia vielä oikein, mutta kyllä se siitä lähtee. Tänään tehhään tuohon omalle pellolle jälki ja Saltti saapi siinä hakea. Jos mulla vielä intoa riittää, tehen Peetalle ja Nanuqillekin omat jäljet.

Nanuq pitäs tänään pestä viikonlopun näyttelyitä varten. Huomenna lähen ajelemaan Oulua kohti ja paluumatkalla käyn Vuokattihuskylla kattomassa yhtä potentiaalista sulhasehokasta Peetalle.

-Milla-

"Yksi hyvä toivomus ei muuta mitään.
Yksi hyvä päätös muutta kaiken."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti