TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
maanantai 4. heinäkuuta 2011

koiratouhuja

Saltin kanssa oltiin pitkästä aikaa vähä harjoittelemassa. Koira näyttää kyllä tosi karvattomalta ja kun perskarvatkin on ajeltu ,niin vielä hassummalta se näyttää.

Ostin tommosen näyttelyhäkin Rovaniemen juhannusnäyttelystä viidellä kympillä ja kauppaan kuului vielä sadesuojakin. Kuvassa Petra on vain harjoittelemassa häkissä oloa, ettei tosi tilanteessa tule paniikki. Oikeastaan kaikki meän koirat oleilevat mielellään tovin häkissä. Saltti joutuu joskus arestiin häkkiin, kun Nanuq on tulossa sisälle. Herrojen yhteiselohan on sietämätöntä. Ilman eläinlääkärin reissua kohtaaminen ei yleensä onnistu.

Kävin eka kerran Petran kanssa pyöräilemässä ja kyllä neiti on luontainen johtajakoira. Se osasi tehä täyskäännöksenki ilman suurempia komenteluja. Yes, ehkä mulla on vielä toivoa saaha toimiva johtajakoira. Petraa ei voi oikein juoksuttaa pihalla irti, kun sen reviiri näköjään ulottuu naapurin pihaan asti. Nanuq voi juosta hienosti irti, se tietää rajat ja jopa tohinoissaan kuunteleeki jotaki. Joten Peetan ylimääräiset energiat täytyy purkaa pyöräillen.

Bieggan rekisteripaperit tulivat. Dagolas Vivian on neitin virallinen nimi. Bieggahan asustelee Oulussa sijoituskodissaan Emilian luona.

Ilmotin Peetan ja Nanuqin Kittilän näyttelyyn 6.8.2011.

-Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti