TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Erinomainen

Tulihan se sieltä vihdoin nimittäin laatuarvostelu erinomainen. Eilen kävimä TornionKV näyttelyssä ja tuomarina Hannu Talvi. Tässä hänen arvostelunsa. Kermanvalkea, mittasuhteiltaan oikea, ihannekokoa, hyvä pää ja korvat. sopivan pitkä ja jäntevä runko. hieman lyhyt rintakehä, kyynärpäistään ulkonevat eturaajat, muuten hyvä luusto ja takaraajat, hyvä turkki, ujohko luonne. kevyet liikkeet. Avo eri ja oman luokkansa voitto ku muita ei ollu. Paras uros kehään emme päässeet vaikka eri tulikin. Mutta hienoa Nanuq! Kunhan mie saan itteni kuntoon ja pystyn harjoittelemaan niin kyllä me se kehäjuoksu saahaan kuntoon ja turha ujous pois. Eli ens kesänä olema iskukunnossa. Tämä kesä meni vähän tuomareihin tutustuessa. Vielä on Kittilän näyttely ja ehkä jos innostun niin käymä vielä Rovaniemellä. syyskuussa. Siinäpä ne "lähinäyttelyt" on. Erkkariin emme lähe, mulla on muuta menoa silloin.

-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti