TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
lauantai 9. heinäkuuta 2011

Koiratapaaminen hakuharjoitusten merkeissä

Inga ja Anni aloittelevat näköjään jo nuorena koirankoulutusta. Aikuiset juttelivat koira-asioista ja nuoret antoivat herkkuja koirille. Paikalla oli 6kk saksanpaimenkoira, 4,5kk Rottweilerin pentu, parikuinen lapinkoira, pari Berninpaimenkoiraa ja pari lapinkoiraa. Harjoittelimme hakua. Tänään meni Saltilla jo hiukan paremmin eiliseen verrattuna. Seuraavalla kerralla menee varmasti taas paremmin. Ilmat ovat niin kuumat, että Peetan ja Nanuqin ulkoiluttaminen on saanut jäädä. Ilmotin Peetan viime viikolla Kittilän näyttelyyn ja eilen neiti pudotti koko pohjavillansa pois. Että se siitä. Jos muutaman kerran pesis ja uittas ahkerasti niin jospa sieltä jokunen pohjavillan haiven kasvais.
-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti