TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
tiistai 19. heinäkuuta 2011

OuluKV 16.7.2011

Kamala ilma lauantaina Oulussa. Satoi ja satoi. Kehät olivat lopulta ihan kuravellinä ja ihanan valkoinen Nanuq oli siinä samassa kuravellissä. Tuomarina oli Marjatta Pylvänäinen-Suorsa. Vähä jännitti miten käy, mutta ihan hyvin kävi. Hän antoi EH:n. Nähtyään Nanuqin hän sanoi, että onpa nätinvärinen koira. Tässä arvostelu. "Kevyt rakenteinen. Mittasuhteiltaan riittävät. Kevyt piirteinen pää, hyvät korvat, pyöreähköt silmät. Hyvä ylälinja ja häntä. Hyvä rungon syvyys. Tasapainoisesti kulmautunut. Hieman leveät liikkeet takana, löysät edessä. Käpälät voisivat olla tiiviimmät." Lauantaina en jäänyt seuraamaan narttuja ku olin jo ihan litimärkä. Sunnuntain arvostelun kirjotan myöhemmin, kun se on englanniksi ja aika pitkä. En ymmärrä ihan kaikkea ja kaikesta en saa selvää. Ois pitäny käydä käännöspalvelussa, mutta kun taas oli muka niin kiire. Lapinkoiria en ehtiny lauantaina seuraamaan.

-Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti