TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

OuluKV 17.7.2011

Nanuqin sunnuntain arvostelu, tuomarina Rony Doedijins Alankomaat: White male. Could be a bit more relaxed in the ring. Needs more ring training. Head profile is on ? I would like to see more masculinity in the head and more filling under the eye. Sufficient proportions length to height. Moderazt in angulation. Movements needs to exteed more and develop more power and ??. Very nice coat quality. I hope he will get more happy in the ring in the future. Tulos avoEH.

Nanuq esiintyi lauantain sateessa ehkä hiukan paremmin kuin sunnuntaina ja sen arkuus näkyi ehkä liikaa. Nyt pitäis vain harjoitella ja harjoitella, mutta ku mie olen kanyyli kädessä tämän viikon eli en oikein voi juosta koira kädessä. Pitää vain toivoa, että pääsen viikonloppuna Tornion KV näyttelyyn.Nanuq juoksee rinkiä.


                                                       Nartut kilpailu luokka.


Loppukilpailu, paras uros ja paras narttu kilpailevat keskenään.
Siperianhuskyt Rop vasemmalla ja Vsp oikealla, vaaleampi uros. En nyt jaksa kaivaa koirien nimiä. Artic Powerin koiria muistaakseni molemmat. Oikein kauniita yksilöitä.

-Milla-

3 kommenttia:

 1. En ehkä vaan osaa lukea riittävän tarkasti, mutta mikä oli Nanuqin tulos sunnuntaina? Videot eivät jostain syystä toimi tällä hetkellä, täytyy palailla katsomaan niitä uudemman kerran :)

  Toivottavasti pääsette Tornioonkin, eikä harmittavasti jää reissu väliin!

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Nanuq sai EH:n myös sunnuntaina. Oiskohan saanu ERIn jos kehäjuoksu ois menny paremmin??? Mihinköhän ne videot ovat kadonneet? Eilen näkyivät vielä. Harmi.

  VastaaPoista
 3. Tällä hetkellä palvelin ei ota minkäänlaisia kuvia vastaan ja siksi varmaan videotkaan ei toimi. Oisin laittanu peetan hellusta kuvan, mutta nyt mikään ei toimi.

  VastaaPoista