TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
perjantai 22. heinäkuuta 2011

Häkkiprojekti jatkuu

Koirille rakennettiin loikoilu- ja tähystysterassi. Samalla laitettiin ihan kunnon katto, jotta siellä voi oleskella sateellakin. Tähän mennessä koirat eivät ole terassista välittäneet. Enimmäkseen siellä leikkivät pihan lapset.Biegga tuli naapuriin vierailulle ja kävi samalla Kolarissa rokotuksella, jossa selvisi, että neitillä on väärät paperit. Siskoksilla oli rekkarit vaihtuneet. Eli tämä Dagolas Vivianiksi luultu on nyt sitte Dagolas Violetta. Mutta nimen vaihos ei meitä haittaa, sattuuhan niitä sekaannuksia. Mutta onneksi se selvisi nyt eikä vaikka eka näyttelyyn mennessä. Ihastuttava pieni neiti.


-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti